Вашата количка е празна!

Реклама в YouTube - видео, банер или текстова реклама

Реклама в YouTube - видео реклами в интернет
Рекламата в YouTube осигурява големи възможности за текстови реклами, банер реклами и видео реклами в най-голямата и най-посещавана интернет видео платформа в света. Избирате вида на рекламата, като таксувамето е на база реални кликвания върху вашата текстова и банер реклама или при отчетено гледане на вашата видео реклама, като общата сума е в рамките на избрания рекламен пакет на дневна и месечна база.
Реклама в YouTube Mini

9900лв./мес.

 • Таксуване на клик или отчетено гледане
 • Минимален пакет
 • Текстова реклама, банер или видео реклама
 • Професионално управление
 • Рекламен бюджет до 300 лв.
 • Поръчай
Реклама в YouTube Start

26900лв./мес.

 • Таксуване на клик или отчетено гледане
 • Базов пакет
 • Текстова реклама, банер или видео реклама
 • Професионално управление
 • Рекламен бюджет до 1000 лв.
 • Поръчай
Реклама в YouTube Standard

66900лв./мес.

 • Таксуване на клик или отчетено гледане
 • Стандартен пакет
 • Текстова реклама, банер или видео реклама
 • Професионално управление
 • Рекламен бюджет до 3000 лв.
 • Поръчай
Реклама в YouTube Business

119900лв./мес.

 • Таксуване на клик или отчетено гледане
 • Бизнес пакет
 • Текстова реклама, банер или видео реклама
 • Професионално управление
 • Рекламен бюджет до 6000 лв.
 • Поръчай
Мнения на клиенти
Описание

Видео реклама, банер или текстова реклама в YouTube - показване на Вашата интернет реклама в най-големия и гледан видео поратал за избран от Вас регион на страната и света.
Вие сами определяте месечния си рекламен бюджет, а таксуването е само кликване върху реклама или гледане на рекламния клип. Допълнителна безплатна полза се извлича от банерите и текстовите интернет реклами, които са видяни, но без да е кликнато върху рекламата (т.е. това е безплатна реклама на вашата марка). Същото се отнася и за прекъснатите в началото рекламни видео клипове, които са гледани например само в първите 10 секунди, но след това потребителя е прекъснал рекламата (т.е. това е реклама, която не се таксува).

За рекламите в YouTube:
Конфигурирането на рекламните кампаниите в YouTube стартира пускане на текстовата реклма, направа на стандартните размери банери или качване на изготвения видео рекламен клип. Извършва се първоначално параметризиране на кампанията - максимална цена на клик или гледане, георграфско таргетиране чрез избор в кой регион да се показват рекламите и много други допълнителни параметри на интернет рекламата във видео платформата. След преминаване на проверката Вашите реклами ще бъдат пуснати в сайта. Цените се определят на клик или гледане, като се определят на тръжен принцип в зависимост от предложенията и на останалите рекламодатели. Рекламата в YouTube е с изключително атрактивна цена в сравнение с телевизии и радиостанции, като в допълнение следва да се отчете и справедливото отчитане при реално гледани видео реклами или при реални посещения на вашия сайт от банерите или текстовите интернет реклами.

Какво представляват рекламите в YouTube:
YouTube е втората по големина търсачка след Google, което е чудесна възможност за реклама, по-голяма популярност, увеличаване на броя клиентите и по-високи приходи на вашия бизнес. YouTube предлага уникалната възможност да рекламирате вашия сайт или видео клипове чрез насочване на рекламата към определена таргетирана аудитория. Видео рекламирането е една новост на българския пазар, предоставена от Google и YouTube чрез Google Adwords.

Видове YouTube реклама:
1. Видео стрийм реклама - показва се преди гледаните от потребителя видео клипове.
2. Дисплейни реклами – реклами, които се показват между резултатите от търсенето или когато потребителя гледа определено видео вдясно се появява рекламата.

Отчитане или таксуване на видео рекламите в YouTube:
Интересното и приятно нещо за рекламодателя е, че той плаща за видео рекламата само когато потребителя избере да гледа рекламния видео клип или при гледане на поне 30 секунди от рекламата.

Ползи от рекламите в YouTube:
- Привличате таргетиран трафик от активни интернет потребители от предварително селектирани категории по интереси и целеви групи
- Заплащане базирано на реални кликвания върху рекламите или гледания на рекламния видео клип в YouTube - цената се определя на тръжен принцип основно в зависимост от конкуренията и цените на другите рекламодатели.
- Бързо стартиране и краткосрочен резултат – рекламите започват да се показват веднага след заплащане и преглед
- Възможност за таргетиране на потребителите – чрез селекции по интереси, демографски признак, посочване на време за извеждане на рекламата и множество други рекламни параметри.
- Определяне на максимална цена на клик и отчетено гледане - в т.ч. залагане на дневен или месечен рекламен бюджет в зависимост от избрания пакет за интернет реклама в YouTube
- Проследимост на постигнатите резултати от интернет рекламата - статистика и анализ на база брой посещения и гледания, цени на клик или преглед, общ брой посещения или гледания, следене на ефекта от рекламата и продажбите.
- Пълна статистика за ефекта от интернет рекламата – данни за посещенията, цени на клик или гледане, от кои градове е посетен сайта, използвани браузъри и много други.

Предимства на рекламите в YouTube и професионалното управление:
- Постигане на директен ефект от рекламата, развитие на марката и ръст на продажбите - професионалното управление на интернет рекламните води до максимална ефективност при заложения бюджет, в т.ч. реализиране на максимален брой посещения и импресии, като основната цел винаги е постигане на висока релевантност и максимизиране на продажбите, конверсиите и крайния резултат за клиента.
- Минимизирате разходите за цена на клик или гледане - професионалното управление на рекламната кампания води до значително спестяване на средства и оптимизиране на разходите за интернет реклами.
- Оптимизация на параметрите на рекламната кампания - с цел минимизиране на разходите и максимизиране на резултатите от интернет рекламата.
- Ползването на професионални рекламни услуги позволява да използвате Вашите специалисти за основните им задължения.
- Спестявате време и пари, като ползвате нашите услуги за управление на рекламните кампании.
- Възползвате се от дългогодишния опит на нашите консултанти в областта на електронния маркетинг и интернет продажбите.
- Достъп до пълна статистика за проследяване на ефективността на интернет рекламата - брой на посещенията и гледания на рекламния видео клп, средна цена на клик и гледане, брой импресии и стартирани гледания на видео рекламата, общи разходи и много други аналитични данни за мониторинг и упралвение на рекламните кампании в YouTube.

Време за стартиране на видео рекламата в YouTube:
Рекламите може да стартират след получаване на плащането и създаване на рекламната кампания. При получаване нужните материали за подготовка на интернет рекламата, кампанията се изготвя до края на следващия работен ден. При необходимост от създаване на банери или видео реклама с предварително договаряне, следва да бъде направено съгласуване.

Цени на видео рекламите в YouTube, както и на банерите и текстовите реклами:
Общия рекламен бюджет е на база избрания месечен абонамент, който се разпределя пропорционално за всеки ден в периода на рекламната кампания. Отчитането на всеки клик или гледан видео клип се изчислява на тръжен принцип основно в зависимост от предложените цени от останалите рекламодатели. От статистическите данни за рекламната кампания клиентите имат възможност да следят за изразходваните разходи, средната цена на клик или гледане и т.н.

Отчетност и анализи на резултатите от интернет рекламата:
Всеки от клиентите получава доклад с данни за посещаемостта и ефективността на интернет рекламата, в т.ч. брой посещения, дневни разходи, цени на клик или гледане, брой импресии или стартирани гледания и много други.

Консултации относно интернет рекламите в YouTube:
При необходимост от помощ относно рекламите или интернет маркетинга, моля свържете се с нашия екип от професионалисти.


Back to Top