Вашата количка е празна!

Онлайн репутация (ORM)

Изграждане и поддържане  на онлайн репутация (ORM) 

Онлайн репутацияФакт е, че хората вярват повече на прочетено от колкото на казано! Факт е и, че всички са онлайн, вашите клиенти, вашите партньори и  конкуренция. Това е причина за навременно изграждане на  правилна стратегия за управление  и поддържане  на онлайн репутация на вашата компания, бранд или организация. 

Преди да започнем работа по вашата корпоративна или лична репутация, ние ще направим проучване каква онлайн репутация имате в момента. След което въз основа на проучването, вашите виждания и изисквания и нашият професионален опит ние ще изградим индивидуална стратегия за подобавяне на вашият имидж и репутация.

Цели

Целта на изграждането на онлайн репутацията е грижа за доброто име на вашата компания или бранд с постоянно следене и анализиране на присъствието на вашата компания или бранд в интернет пространство, като паралелно  се работи върху създаване на  положителната информация и  достигането и  до по-голям брой таргетирана аудитория.

Инструменти и похвати

Инструментите за управление на онлайн репутацията  включват широк спектър от дейности и канали:

-          Активно  участие в форуми,  блогове и социални мрежи;

-          Изготвяне  и публикуване на ПР материали в авторитетни новинарски сайтове;

-          Стимулиране на журналисти и блогъри; 

-          Създаване и поддържане на  активни профили в различни социални мрежи;

-          Иницииране и организиране на  добри имиджови кампании.

-          SEO оптимизация на вашият сайт, блог  или неофициални микро сайтове и класирането им на ключови думи в Google и другите търсачки;

-          Незабавна реакция при негативни публикации и  свързване с администраторите на блоговете и сайтове с искане да свалят нежеланото от вас съдържание.

 

Следене и мониторинг  на онлайн репутацията

 Постоянният мониторинг на всички  публикации  касаещи корпоративната или личната репутация е от важно значение за  навременно овладяване на кризисните ситуации и правилното  измерване на  ефективността на определена кампания.

-          Следене на информация  с подвеждащо или невярно съдържание в социалните мрежи;

-          Следене на публикации в новинарски сайтове и “bookmark” платформи

-          Следене на  форуми и места с възможност за коментари;

 

Конфиденциалност

Всички процеси по изграждането на онлайн репутацията се поднасят по незабележим начин за аудиторията в интернет пространството, като запазването на пълна конфиденциалност за клиентите ни е задължителна част от нашата работа. 

 

Защо ORM от Target Box ?

Освен с изграждането  и поддържането на положителна онлайн репутация, ние от Target Box гарантираме  пълна конфиденциалност и акуратност от наша страна. Месечни отчети и запознаване с естеството и етапите по работа за вашата онлайн репутация.  

  

За индивидуални запитвания може да се свържете с нас на посочените данни за контакти.

 

 

 


Back to Top