Вашата количка е празна!

SEO Пакет Mini

SEO Пакет Mini
115,00лв.
95,00лв.

Възможни варианти


* URL / Адрес:

* Ключови думи:

Допълнителни данни:

 

Абонаментен пакет (минимум 6 месеца ) за подобряане на класирането в Google и другите търсачки


Ползите от използване на SEO пакета:
Увеличаване на таргетирания трафик към сайта ви чрез подобряване на класирането по избрани ключови думи и изрази.
Изборът на подходящ пакет за SEO оптимизация в Google и другите търсещи машини ще ви помогне за позиционирането на вашия сайт при определени ключови думи, увеличение на посещенията от потенциални клиенти и ръст в продажбите.

Кратка информация за SEO пакета:
Изключително полезен пакет за SEO оптимизация в Google.
Отличното съчетаване на link building услуги и социална обвързаност. Линк билдинга структурата осигурява качествени линкове от изградените безплатни помощни сайтове и статии с подобно и уникално съдъражание, а социалните сигнали дават много полезната обвързаност с положителната оценка от страна на потребителите.

Параметри и описание на включените услуги в SEO пакета:
 

- 1 сателитен ( микро) сайт - Писане на една уникална тематична статия между 300 - 400 думи. Създаване на сайт на безплата платофрма (Alle, Webs, Blog, Blogspot и т.н.)
- 1 статия в артикъл директория ( article marketing ) – Писане на една уникална тематична статия между 300 - 400 думи и публикуване на статията в артитъл директория с добавени * 2 изходящи линка към основния сайт и към изградения сателитен (микро) сайт
1 статия в блог ( blog marketing)Писане на една уникална статия между 300 - 400 думи и публикуване на статията в артитъл директория.
30 линка от социални сайтове - Добавяне на всяка статия ( от блога, артикъл директорията и микро сайта) в по 10 социални ( Bookmakrs) сайтове.
- Ръчно създаване на социални социални сигнали от Google +, Facebook и Twitter
Консултация по вашето ON SEO

 

Линкове от видео портали (YouTube), Статия в високо качествен новинарски сайт (press releases, публикуване и популяризиране на съобщения до пресата ), осигуряване на връзки от релевантни / авторитетни сайтове, подготвяне на seo оптимизирани текстове са вклучени  в по-високите нива на SEO пакетите.
 

Кратка обща препоръка за избора на SEO пакет, в зависимост от конкуренцията за съответните ключови думи:
Пакет за оптимизация на сайтове за ключови думи в ниши без конкуренция или с много слаба конкуренция на регионално или национално ниво.

За какви сайтове е подходящ SEO пакета:
SEO пакета е подходящ както за стари сайтове с история и за нови сайтове с история над 6 месеца.
За напълно нови сайтове препоръчваме по-високите пакети, които включват социални сигнали или допълнителна поръчка на социални сигнали.
Пакета се основава на всички актуални препоръки за външна оптимизация и е съобразен с Panda и Penguin алгоритъма на Google, което го прави напълно безопасен и изключително полезен.

Препоръчителен брой ключови думи:
До 1-3 ключови думи или фрази


Период, за който ще се реализира ефекта от SEO услугите за подобряване на класирането в търсачките:
Можете да проследите позиционирането на вашия сайт като сравните моментното класиране и подобрените позициониране до 40-50 дни след изпълнение на SEO услугите. Това е ориентировъчния технологичен период, в който Google и другите търсачки ще отразят новостите в оптимизацията и съответно ще се актуализират постепенно позиционирането на вашия сайт при търсене.

Доклад за извършените SEO услуги:
Изготвя се пълен доклад за извършените услуги, който включва подробна информация с линкове на новосъздадените безплатни сайтове и блогове, списък на извършените регистрации, линкове от социални сайтове и букмарк мрежи, данните за социалните сигнали и т.н.

Допълнителни пояснения:
Сателитните сайтове се създават на безплани платформи, като Alle, Webs, Blog, Blogspot и т.н.
Блоговете се изграждат на различни платформи, като Wordpress, PhpFox, Elgg, Jcow и т.н.

Минималния срок за абонаментна SEO оптимизация е  не по-малко от  3 месеца.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:
Back to Top