Вашата количка е празна!

SEO Пакет Start

SEO Пакет Start
265,00лв.
239,00лв.

Възможни варианти


* URL / Адрес:

* Ключови думи:

Допълнителни данни:

 

Абонаментен пакет за подобряане на класирането и оптимизацията на вашият сайт в  Google и другите търсачки

 

Параметри и описание на включените услуги в SEO пакета:

- 2-ва микро сайта - Писане на две уникални и  тематични статии между 300 - 400 думи. Създаване на два сайта на безплата платофрма (Alle, Webs, Blog, Blogspot и т.н.)
- 2-ве статии в артикъл директории ( article marketing ) – Писане на две уникални и тематични статии между 300 - 400 думи и публикуване на статиите в артитъл директории с добавени по * 2-ва изходящи линка към основния сайт и към изградените сателитеи (микро) сайта.
- 2-ве статии в блог ( blog marketing) - Писане на две уникали и тематични  статии между 300 - 400 думи и публикуване на статиите  в артитъл директории.
- 60 линка от социални сайтове - Добавяне на всяка статия ( от блога, артикъл директориите и микро сайтовете) в по 10 социални ( Bookmakrs) сайтове.
1  статия в високо качествен новинарски сайт (press releases) - публикуване и популяризиране на съобщения до пресата с изходящ линк към вашият сайт.
- Ръчно създаване на социални социални сигнали от Google +, Facebook и Twitter.
Консултация по вашето ON SEO.
SEO анализ  и изготвяне на лист с препоръки.
- Следене на  месечният  трафик и класиране.
- Доклад за извършената работа.

 

Ползите от използване на SEO пакета:
Увеличаване на таргетирания трафик към сайта ви чрез подобряване на класирането по избрани ключови думи и изрази.
Изборът на подходящ SEO пакет ще ви помогне за позиционирането на вашия сайт при определени ключови думи, увеличение на посещенията от потенциални клиенти и ръст в продажбите.

Кратка информация за SEO пакета:
Изключително полезен SEO пакет за оптимизация на вашият сайт или онлайн магазин.
Отличното съчетаване на link building услуги и социална обвързаност. Линк билдинга структурата осигурява качествени линкове от изградените безплатни помощни сайтове и статии с подобно и уникално съдържание, а социалните сигнали дават много полезната обвързаност с положителната оценка от страна на потребителите.


Кратка обща препоръка за избора на SEO пакет, в зависимост от конкуренцията за съответните ключови думи:
Пакет за оптимизация на сайтове за ключови думи в ниши със слаба и умерено лека конкуренция на регионално или национално ниво.

За какви сайтове е подходящ SEO пакета:
SEO пакета изключително подходящ, както за стари сайтове с история, така и за напълно нови сайтове регистриранни през последната половин година.
Пакета се основава на всички актуални препоръки за външна оптимизация и е съобразен с алгоритъмите на Google, което го прави напълно безопасен и изключително полезен.

Препоръчителен брой ключови думи:
До 5 ключови думи или фрази
 


Период, за който ще се реализира ефекта от SEO услугите за подобряване на класирането в търсачките:
Можете да проследите позиционирането на вашия сайт като сравните моментното класиране и подобрените позициониране до 40-50 дни след изпълнение на SEO услугите. Това е ориентировъчния технологичен период, в който Google и другите търсачки ще отразят новостите в оптимизацията и съответно ще се актуализират постепенно позиционирането на вашия сайт при търсене.

Доклад за извършените SEO услуги:
Изготвя се пълен доклад за извършените услуги, който включва подробна информация с линкове на новосъздадените безплатни сайтове и блогове, списък на извършените регистрации, линкове от социални сайтове и букмарк мрежи, данните за социалните сигнали и т.н.
 

 

Минималния срок за абонаментна SEO оптимизация е  не по-малко от  3 месеца.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:
Back to Top