Вашата количка е празна!

SEO Пакет Pro

SEO Пакет Pro
1 180,00лв.
949,00лв.

Възможни варианти


* SEO пакет от услуги:

* URL / Адрес:

* Ключови думи:

Допълнителни данни:

 

Абонаментен пакет за SEO оптимизация  в Google и другите търсачки 

Ползите от използване на SEO пакета:
Увеличаване на таргетирания трафик към сайта ви чрез подобряване на класирането по избрани ключови думи и изрази.
Изборът на  SEO пакет Pro  ще ви помогне за позиционирането на вашия сайт при определени ключови думи, увеличение на посещенията от потенциални клиенти и ръст в продажбите.

Кратка информация за SEO пакета:
Силно  полезен SEO пакет за качествена и силна външна оптимизация на вашия сайт или електронен магазин на най-добра цена.
Ефективно съчетаване на link building услуги и социални сигнали. Линк билдинг пакета ще ви осигурява качествени връзки от изградените микро сайтове,  статии с подобно и уникално съдъражание, социалните сигнали, които ще ви дадат много полезната обвързаност с положителната оценка от страна на потребителите, публикуване на статии в новинарски сайтове с вашият банд (което ще помогне и на вашата онлайн репутация - ORM )

Кратка обща препоръка за избора на SEO пакет, в зависимост от конкуренцията за съответните ключови думи:
Пакет за оптимизация на сайтове за ключови думи в ниши от средна до умерена конкуренция на регионално или национално ниво.

За какви сайтове е подходящ SEO пакета:
SEO пакета PRO изключително подходящ, както за стари сайтове с история, така и за напълно нови сайтове.
Пакета се основава на всички актуални препоръки за външна оптимизация  на Google, което го прави напълно безопасен и изключително полезен за по-доброто класиране на вашият уеб сайт или онлайн магазин.

Препоръчителен брой ключови думи:
До 30 ключови думи или фрази

Параметри и описание на включените услуги в SEO пакета:

-  4-ри микро сайта - Писане на две уникални и  тематични статии между 300 - 400 думи. Създаване на два сайта на безплата платофрма (Alle, Webs, Blog, Blogspot и т.н.)

 4-ри статии в артикъл директории ( article marketing ) – Писане на две уникални и тематични статии между 300 - 400 думи и публикуване на статиите в артитъл директории с добавени по * 2-ва изходящи линка към основния сайт и към изградените сателитеи (микро) сайта
 4-ри статии в блог ( blog marketing) - Писане на две уникали и тематични  статии между 300 - 400 думи и публикуване на статиите  в артитъл директории
- 120 линка от социални сайтове - Добавяне на всяка статия ( от блога, артикъл директориите и микро сайтовете) в по 10 социални ( Bookmakrs) сайтове
- 3
  статии в високо качествен новинарски сайт (press releases) - публикуване и популяризиране на съобщения до пресата с изходящ линк към вашият сайт
- Добавяне на сайта в каталози - добавяне на вашият онлайн магазин или уебсайт  в избрани български бизнес каталози
- Ръчно създаване на социални социални сигнали от Google +, Facebook и Twitter
- Създаване на видео и качване на видеото в Youtube с линк към сайта
Осигуряване на връзки от релевантни / авторитетни сайтове
Консултация по вашето ON SEO.
SEO анализ  и изготвяне на лист с препоръки
- Следене на  месечният  трафик и класиране
- Подготвяне на seo оптимизирани текстове
ontext / onpage оптимизация на сайта
- Доклад за извършената работа.


Период, за който ще се реализира ефекта от SEO услугите за подобряване на класирането в търсачките:
Можете да проследите позиционирането на вашия сайт като сравните моментното класиране и подобрените позициониране до 40-50 дни след изпълнение на SEO услугите. Това е ориентировъчния технологичен период, в който Google и другите търсачки ще отразят новостите в оптимизацията и съответно ще се актуализират постепенно позиционирането на вашия сайт при търсене.

Доклад за извършените SEO услуги:
Изготвя се пълен доклад за извършените услуги, който включва подробна информация с линкове на новосъздадените безплатни сайтове и блогове, списък на извършените регистрации, линкове от социални сайтове и букмарк мрежи, данните за социалните сигнали и т.н.

Допълнителни пояснения:
Минималния срок за абонаментна SEO оптимизация е  не по-малко от  3 месеца.


Период, за който ще се реализира ефекта от SEO услугите за подобряване на класирането в търсачките:
Можете да проследите позиционирането на вашия сайт като сравните моментното класиране и подобрените позициониране до 50-60 дни след изпълнение на SEO услугите. Това е ориентировъчния технологичен период, в който Google и другите търсачки ще отразят новостите в оптимизацията и съответно ще се актуализират постепенно позиционирането на вашия сайт при търсене.

Доклад за извършените SEO услуги:
Изготвя се пълен доклад за извършените услуги, който включва подробна информация с линкове на новосъздадените безплатни сайтове и блогове, списък на извършените регистрации, линкове от социални сайтове и букмарк мрежи, данните за социалните сигнали и т.н.
 

Постоянната грижа за  оптимизацията на вашият уеб сайт или онлайн магазин  е наложаща на всеки онлайн  бизнес, чиято цел  повече таргетиран трафик и по-голяма видимост.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:
Back to Top