Вашата количка е празна!

За нас

Електронната платформа е създадена специално за обслужване на поръчките на специализирани услуги свързани всички сфери на електронния маркетинг.
Услугите са насочрени към професионалисти в областта на интернет маркетинга, фирми за оптимизация, фирми за уеб дизайн, крайни клиенти с нужните познания в областта на оптимизацията, както и крайни клиенти ползващи отделни услуги или комплексни пакети.

Ние сме фирма занимаваща се с интернет маркетинг, оптимизация за търсещи машини, маркетинг на социалните мрежи, уеб дизайн и разработка на софтуер.
След развитие на дейността ни съвмесно с наши партньори имаме изграден значителен капацитет за изпълнение на големи поръчки в областта на интернет марекетинга, оптимизацията и социалните мрежи.
Изграденият екип, високата квалификация и тясната специализация на нашите специалисти в отделни професионални области ни позволяват да предложим качествени услуги на изключително изгодни цени.

Нивото на услугите и предлаганите конкурентни цени ни дават възможност да изпълняваме големи поръчки за други фирми, занимаващи се с професионално с оптимизация, маркетинг на социалните мрежи и т.н.

За фирми и професионалисти в областта на интернет маркетинга, както и за големи поръчки предлагаме преферениални цени.

Ще се радваме да работим заедно!


Back to Top