Вашата количка е празна!

Facebook публикации

Желаете ли вашите съобщения да достигнат до огромен брой активни интернет потребители в страната? Чрез Facebook постовете вие имате възможност на изключително ниска цена да рекламирате вашата марка, услуги, продукти или уеб сайт във Facebook страници с 1 000 000 фенове. Изберете броя на постовете, които желаете да поръчате и броя на феновете на страниците, в които желаете да се публикуват Вашите съобщения.
Промоция: Супер месечна промоция за рекламни публикации във Facebook страници с половин милион фена!!!
Facebook публикации Mini
Facebook публикации Start
Facebook публикации Standart
Facebook публикации Business
Мнения на клиенти
Описание

Какво представлява услугата по публикуване на съобщения или реклами във Facebook:
Вие ни изпращате съобщенията, които искате да публикуваме, както и линк, снимка и/или клип. Ние публикуваме тези съобщения в наши facebook страници с избран от вас брой фейсбук фенове и Ви изпращаме адресите на страниците с направените публикации.

Ползи от фейсбук публикациите:
Рекламните постове или публикациите във Facebook са подходящи за: - достигане до огромен брой активни интернет потребители – ние предлагаме публикации във фейсбук страници с над 1 млн. фенове - изключителни ниска цени на пубикациите на база броя на потребителите, до които достигат съобщенията – многократно по-ниска цена в сравнение с всички други медии - увеличаване на онлайн продажбите на продукти и услуги - кампании за изграждане на онлайн репутация - публикуване на PR съобщения и новини - увеличаване на трафика и привличане на посещения към вашия сайт - изграждане и позициониране на бранд - увеличаване на доверието към вашия сайт или марка - организиране на facebook игри

Доклад за направените фейсбук постове:
Вие получавате репорт със страниците, в които са публикувани Вашите фейсбук съобщения.

Планиране на кампании за публикуване на Facebook съобщения:
При подготовка на рекламна или PR кампания във Facebook, Вие следва да прецените 3 основни параметъра в зависимост от целите си: - да определите броя на интернет потребителите, до които желаете да достигне вашето съобщение - напр. 100 000 фена, 500 000 фена и т.н. - времевия период за провеждане на активна кампания - напр. 6 месеца, 1 година или постоянно - честотата на фейсбук публикациите - напр. 3 пъти дневно, 10 пъти дневно и т.н. - време за публикуване на съобщенията - например между от 12-14 ч. или 16-18 ч. и т.н.

Информация за Facebook страниците, в които се публикуват постовете:
Facebook страниците, в които се публикуват съобщенията имат широк обхващат от активни интернет потребители от цялата страна - включват се страници за новини, свежи съобщения,забавления, пазаруване, промоции и т.н. Вие получавате подробен доклад със страниците, в които е направена Вашата фейсбук публикация.

Защо да изберете фейсбук публикации, като част от вашата интернет маркетингова стратегия:
Фейсбук феновете на нашите фейсбук страници, до които Ви осигуряваме достъп надминават аудиторията на някои от големите телевизии, вестници и радиостанции. Бюджета на такава фейсбук рекламна кампания е несъпоставимо по-нисък от всички други медии. Цените на фейсбук постовете са буквално символични на база на броя потребители, до които ще достигнат Вашите рекламни постове. Почти всички интернет потребителите в различна възраст ползват Facebook и прекарват ежедневно много часове в социалната мрежа.

За какви сектори са подходящи публикациите във фейсбук страници:
С рекламните публикации във фейсбук Вие достигате до огромна част от активното население на страната. На практика фейсбук постовете са подходяща реклама за почти всички сектори на бизнеса и живота. За някои направления фейсбук публикациите имат по-голямо значение, като напр. в областта на интернет продажбите, всички видове потребителски стоки, изграждане на имидж на марки, забавления и развлекателни услуги, както и всички други видове услуги, здраве и красота, новини и т.н. Видно е, че към рекламите във фейсбук на проявяват интрес почти всички бизнес организации.

Еднократни фейсбук публикации или цялостни пакети с планирани рекламни кампании във фейсбук:
За провеждане на добре планирани и ефективни рекламни кампании във фейсбук, ние Ви препоръчваме предварително да обмислите периода на провеждане на рекламната кампания,честотата на фейсбук публикациите и обхвата на аудиторията. Имайте предвид, че за един по-дълъг период от време с достатъчна честота на фейсбук публикациите, можете да постигнете по-дългосрочни и устойчиви постижения и по-високи резултати и ефективност от вашата кампания във фейсбук. Освен това ще можете да проследите ясно зависимостта и получените ползи от проведената рекламна кампания. При необходимост от консултации, не се колебайте да се свържете с нашите професионалисти в областта на социалния маркетинг.

Фейсбук публикации или фейсбук реклами:
Фейсбук постовете се получават от потребители, които са фенове на съответните страници, в които се извършват публикациите. В различни кампании, може паралелно с фейсбук публикациите да се провежда и фейсбук рекламна кампания. В отделни случаи, фейсбук рекламата може да се използва приоритетно. За избор на най-ефективен подход за реклама в социалните мрежи, можете да се свържете с нашите консултанти в областта на Social Media Marketing (SMM).

Други услуги в областта на Social Media Marketing (SMM):
Вижте и другите ни предложения в областта на интенет маркетинга в социалните мрежи:
- абонаментна поддръжка на на фейсбук страници – регуляно публикуване на събощения, увеличаване на показателите за активност на потребителите и т.н.
- добавяне или набиране на фенове към вашата фейсбук страница
- разработка и управление на фейсбук рекламни кампании
- социални сигнали – част от важните инструменти за оптимизация на Вашия сайт
- разработка на фейсбук игри и др.
- консултации в областта на маркетинга в социалните мрежи - Social Media Marketing (SMM)

Право на отказ от публикации:
Запазваме си правото да откажем публикуването на фейсбук постове, които противоречат на законодателството и местните морални норми.

Забележка:
Предвид извършените преди време промени в политиката на Facebook, следва да се има предвид, че фейсбук постовете достигат до определен процент от феновете на съответните фейсбук страници,като дела е различен в зависимост от съдъжанието на съобщенията - текст, картинка и/или линк. По тази причина за достигане до максималния брой фейсбук фенове се пропоръчва увеличаване на честотата на фейсбук постовете.


Back to Top