Вашата количка е празна!

Линк билдинг услуги

Предлагаме качествена линк билдинг услуга, в това число публикуване в медии, блогове, онлайн списания,  изграждане на помощни сателитни сайтове, регистрации в директории, получаване на ценни линкове, коментари със форуми и много други специализирани SEO услуги.
Публикуване в медии и онлайн списания
Препоръчано

от 1500лв.

 • Лесен и изгоден достъп до медиите в България.
 • Поръчай
Сателитна SEO мрежа
от линкове

от 4900лв.

 • Изграждане на силна сателитна мрежа от линкове и социални сигнали, за класиране на вашия сайт.
 • Поръчай
Линк билдинг чрез изпращане на прессъобщения 

от 5500лв.

 • Прессъобщения към авторитетни национални и регионални медии и онлайн списания.
   
 • Поръчай
Регистрации в 40 български директории

2400лв.

 • Добавяне на вашия сайт в избрани български директории и портални сайтове.
   
 • Поръчай
Изграждане на  микросайтове

1600лв.

 • Изработка на сателитни сайтове (микросайтове) или блога на безплатни платформи.
   
 • Поръчай
30 БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС КАТАЛОЗИ

6000лв.

 • Регистрация на Вашата фирма в 30 български бизнес каталога.

   
 • Поръчай
Статии в български артикъл директории

12000лв.

 • Писане на 30 уникални статии и събмит в 30 артикъл директории.

   
 • Поръчай
Публикуване на обяви в български сайтове

1800лв.

 • Добавяне на обяви в 50 български сайтове за обяви с линкове към вашият сайт.
 • Поръчай
Описание

Линк билдинг цена

Стараем се да предоставяме възможно най-ниските цени на пазара за линк билдинг услуги, защото вярваме и знаем, че доволния клиент остава и работи с нас дългосрочно!

 

Link билдинг пакети
Пакет от линк билдинг услуги за оптимизация, който включват публикации в медии, онлайн списания, регистрации, изграждане на сателитни сайтове, събмит в артикъл директории, събмит в букмарк социални сайтове и други.

 

Ползи от линк билдинг пакета:
- Линк билдинг пакет за първоначална оптимизация на Вашия сайт с ясни услуги - Изградено готово решение за базова първоначална оптимизация - пирамидална структура с помощни сателитни сайтове даващи „сила” на вашия сайт по избраните ключови думи - Получаване на множество линкове от разнообразни сайтове - Подбрано разпределение на получаваните линкове - линкове от много на брой сайтове с различни IP адреси и различни мрежи, do-follow линкове от избрани сайтове, линкове от статии с подобно тематично съдържание, коментари от блогове и форуми, линкове от букмарк социални сайтове, линкове от текстове към видео съдържание, линкове към публикуваните статии в артикъл директориите и др.

 

Ползите от поръчката на линк билдинг пакет:
- Спестявате много време от много различни дейности като регистрации, писане на статии, публикации, създаване на блогове, публикуване на видео и т.н.
- Изключително ниски цени на база времето необходимо за извършване на тези дейности
- Винаги получавате линк билдинг пакети съобразени с последните тенденции в оптимизацията
- Винаги получавате пакети съобразени с последните промени в критериите за класиране на Google и другите търсещи машини
- Спестявате много време от следене на списъците с актуалните артикъл директории, списъци за регистрации в директории и други портални сайтое, постоянно селектиране на подходящите сайтове осигуряващи качествени линкове,букмерк сайтовете и т.н.
- Използвате вашите специалисти за основните им задълженя и не ги отклонявате от ангажиментите им
- Ползвате готови решения базирани на дългогодишния опит на нашите специалисти в различните сфери на оптимизацията
- Възможност за възлгане на по-голями поръчки за комплексен линк билдинг и използване на нашия капацитет
- Използвате възможностите на голям екип хора специализирани в различни дейности – консултации в областта на оптимизацията, специализирани в регистрации и събмит, писане на статии и т.н.
- Получавате подробен доклад за извършените дейности

 

Време за изпълнение на поръката:
Всички дейности посочени в линк билдинг пакета се извършват в рамките от 3-10 работни дни, в зависимост от натовареността на нашия екип ангажиран с различните дейности по оптимизация.

 

Доклад за направените регистрации на сайта:
След извършване на всички дейности посочени в линк билдинг пакета, на имейл, с който сте се регистрирали ще получите доклад за извършените линк билдинг дейности. В докалада се включват адреси на създадените сателитни сайтове, списъци линкове към публикуваната информация в различните сайтове, в които са добавени линкове и т.н.

 

Препоръки за поръка на периодични линк билдинг пакети:
Ако сега стартирате с първоначален линг билдинг пакет, бихме Ви препоръчали да извършвате периодични линк билдинг пакети. По този начин постепенно ще развивате вашата линк билдинг кампания във времето, което било полезно за класирането на сайта Ви в търсачките. Регулярния линк билдинг следва да бъде планиран във времето с цел да се постигне максимален ефект от оптимизацията.

 

Важно:
Оптимизацията е много сложен процес, който следва да бъде съобразен с множество фактори. За последваща успешна и ефективна оптимизация следва да бъде направен подробен анализ, проучване на конкуренцията и подоготовка на конкретен план за развитие на кампанията за достигане на желаното класиране.

 

Консултации за оптимизация:
Ако желате да постигнете топ класиране в Google и други търсачки, би следвало да бъде направен анализ на конкуренцията за целевите ключови думи. В зависимост от кункуренцията се изготвя план от регулярни дейности за достигане и запазване на класирането на сайта Ви на първа страница в Google по определени думи.

 

Back to Top