Вашата количка е празна!

Референции

 •  

  Доволни от управлението на кампанията от страна на Target Box, тъй като в рамките на ограничен рекламен бюджет постигаме отлични резултати.
  Препоръчваме на всички нови фирми тип реклама, тъй като ефекта е незабавен и в рамките на 3-4 месеца може да се направи анализ на ползите и крайните резултати.

 •  

  За момента ползваме основно рекламата в Google за привличане на нови клиенти и популяризиране на нашия сайт и сме много доволни от резултатите.
  Стартираме и оптимизация по определени ключови думи с цел да значително посещаемостта на сайта ни.

 •  

  Ползваме оптимизация и имаме постигнато класиране на първа страница в Google за много широка гама от ключови думи в областта на музикалните инструменти, но също така сме заделили и бюджет за реклама в Google и банери в специализирани музикални сайтове.
  По този начин максимизираме посещаемостта на сайтовете си.

 •  

  Използваме рекламите в Google паралелно с оптимизацията и фейсбук публикациите. По този начин допълнително разширяваме посещенията и продажбите.
  Препоръчваме ползването на комплексни маркетингови услуги от Target Box за вашия успех в интернет продажбите.

 •  

  Ползваме услугите за фейсбук постове в 1 000 000 фена в страната. По този начин популяризираме на изключително ниска цена марката си и нашите продукти в огромна активна интернет аудитория.
  Радвам се, че работим заедно и ползваме различни маркетингови услуги!

 •  

  Регулярните фейсбук публикации са определящи за увеличените на продажби и за популяризиране на нашия електронен магазин сред активните потребители в страната.
  Препоръчвам Ви Target Box, ако желаете да увеличите продажбите си в Интернет.

 •  

  За сайта ни използваме пакет от маркетингови услуги – оптимизация за избрани ключови думи, фейсбук публикации, реклама в Google, разработка на фейсбук игри, писане на статии, мейл маркетинг, консултациии и други.
  С удоволствие можем да ви препоръчваме ползването на професионални маркетингови услуги от Target Box.

 •  

  Facebook потребители са изключително важна аудитория за нашия бизнес. Социалните мрежи имат огромно значение за формиране на дългосрочни и ангажирани взаимоотношения с клиентите.
  Препоръчвам Target Box и всички маркетингови услуги, които предлагат!

 •  

  За нас е от много голямо значение да разполагаме с много наши почитатели във социалните мрежи, но също така по този начин да поддържаме тясни взаимоотошения с нашите клиенти.
  Ползваните услуги от Target Box са чрез нашата фирма за интернет маркетинг! Доволни сме от постигнатите резултати!

 •  

  Нормално е всеки бизнес насочен към крайните потребители да има добре развита фейсбук страница с широка аудитория.
  Благодарим за помощта на Target Box както за засилването на нашите позиции в социалните мрежи, така и за всички други изключително ползезни маркетингови услуги.

 •  

Back to Top