Вашата количка е празна!

Ретаргетинг / Ремаркетинг рекламни кампании

Ремаркетинг или ретаргетинг кампаниите целят завършване на продажбата и налагане на марката на сайта. При ремаркетинга се извършва проследяване на посетителите на сайта или се генерират списъци от потребители, на които се показват реклами в дисплейната мрежа на Google или Facebook. Ретаргетинг рекламите също предлагат всички функции за лесно проследяване на резултатите от вложението по отношение на посещенията и увеличението на продажбите, като типично се използват за подканяне на потребителите да завършат покупката си.
Банер реклама Mini

9900лв./мес.

 • Цена на клик, без значение от броя на импресиите
 • Минимален пакет
 • 1 списък за ретаргетинг
 • Рекламен бюджет до 300 лв.
 • Поръчай
Банер реклама Start

26900лв./мес.

 • Цена на клик, без значение от броя на импресиите
 • Базов пакет
 • 5 списъка за ретаргетинг
 • Рекламен бюджет до 1000 лв.
 • Поръчай
Банер реклама Standard

66900лв./мес.

 • Цена на клик, без значение от броя на импресиите
 • Стандартен пакет
 • 10 списъка за ретаргетинг
 • Рекламен бюджет до 3000 лв.
 • Поръчай
Банер реклама Business

119900лв./мес.

 • Цена на клик, без значение от броя на импресиите
 • Бизнес пакет
 • 20 списъка за ретаргетинг
 • Рекламен бюджет до 6000 лв.
 • Поръчай
Мнения на клиенти
Описание

Банер реклама - извеждане на Вашите рекламни банери в избрани сайтове в интернет и в избрани региони на страната или света.
Вие определяте месечния си бюджет, а таксуването се извършва при кликване върху Вашия банер или при реално посещение. Допълнителна безплатна полза извличате от факта, че показването на банерите не се таксува, а само кликванията. (т.е. това е безплатна реклама на вашата марка).

 

За банер рекламите:
Конфигурирането на банер кампаниите стартира с направа и качване на стандартните размери банери, определяне на максимална цена на клик, избор на сайтове, в които да се показват рекламите, георграфско таргетиране чрез избор в кой регион да се показват рекламите и много други допълнителни параметри на интернет рекламата. До ден след това Вашите реклами ще започнат да се показват в избраните сайтове. Банер секциите са с различни местоположения на различните сайтове, като отделните сайтове съответно имат и различни цени на клик, като цените се определят на тръжен принцип в зависимост от предложенията и на другите рекламодатели.

Изработка на банери за реклама:
Нуждаете се от реклмани банерии за вашите кампании, но не знаете как и кой да ги направи. Ние може да изработим атрактивни банер реклами, ще ви дадем идеи, ще препоръчаме формати, размери и подходящи посляния за вашата кампания. Нашите дизайнери ще направят възможно най-подходящата за вас банер реклама – със статична или динамични банери.

Какво представлява банер рекламата:
Банер рекламата представлява графично изображение с цел реклама в интернет, като служи за привличане на потенциални клиенти, за изграждане на марка или имидж.

Предназначението на банер рекламата:
Банер рекламите се интегрират в определени избрани уеб страници, като може да бъдат статични или динамични (анимирани).

Цел на банер рекламата:
- Да привлече вниманието на нови клиенти
- Да се предизвика интерес към даден сайт, определена марка или продукти
- Да предизвика кликване върху банера с цел преминаване към ваша уеб страницата
- Да подтикне към закупуване на дадения продукт или услуга

Използвани технологии при създаване на банери:
Рекламните банери може да бъде в няколко формата – JPEG, GIF, FLASH или HTML.
- JPEG и GIF са формати, които се използват за създаване на статични банери (т.е. без анимация)
- GIF анимация или това е растерна графика – ефекта се постига чрез няколко изображения в различни кадъри за създаване на усещане за анимация или движение
- Flash банери – представляват векторна графика с анимация и звук
- HTML банери – този формат позволява изграждане на динамично съдържание, в т.ч. с база данни, снимка и графика.

Линкове на банерите:
Банер рекламите съдържат в себе си линк, който води или към начална страница или към определена промоционална страница, която е създадена специално за рекламната кампания.

Стандартни размери банери – има няколко наложени стандартни размери за банер рекламите:
728 х 90, 180 х 150, 336 х 280, 120 х 600, 300 х 250, 120 х 240, 160 х 600, 120 х 90, 120 х 60, 240 х 400, 88 х 31, 250 х 250, 234 х 60, 468 х 60.

Съдържание на банер рекламата:
Банер рекламата може съдържа полезна информация, лого на фирмата, снимки, графики. Важно е банер рекламите да съдържат кратък и максимално ясен текст, който да предизвика интерес.

Къде ще се показва банер рекламата:
Банер рекламата се извежда в конкретни сайтове или определени видове или теми сайтове (напр. новинарски сайтове, спортни сайтове, сайтове здраве и т.н.). Разбира се има и много други възможности за таргетиране на сайтовете за реклама - в т.ч. ключови думи, демографски показатели и много други. Рекламите се показват в сайтове в дисплейната мрежа на Google - в това число са много голяма част от сайтовете предлагащи интернет и банер реклама.
 

 

Ползи от банер рекламите:
- Привличате таргетиран трафик от клиенти от предварително селектирани сайтове или групи сайтове в зависимост от интересите и целевата група на посетителите
- Показване на банерите и реклама на Вашата марка сред селектирани интернет потребители
- Таксуването за в зависимост от броя кликвания върху банерите или на база реални отваряния на вашия сайт
- Бърз и проследим резултат – банерите започват да се показват веднага след заплащане и преглед на рекламите
- Възможност за тясно таргетиране – чрез избор на сайтовете и градовете, в които да се показват банерите, посочване на време за извеждане на рекламата и други параметри.
- Възможност за залагане на максимална цена на клик (посещение) и определяне на дневен или месечен рекламен бюджет за банер рекламите
- Ясна обратна връзка за постигнатите цели и резултати - налична статистика и анализ на база брой посещения и цени на клик от отделните сайтове, в които са поставени банери, сума на изразходваните средства, общ брой посещения и следене на ефективността на реклмата и продажбите.
- Цената на рекламата е на клик или при реално отваряне на вашия сайт - за всеки отделен сайт и дори в различно време цената на клик се определя в зависимост от конкуренията и цените на другите рекламодатели желаещи да публикуват своя банер на съответния сайт.
- Пълна статистика на посещенията – подробни данни за посещенията от отделните сайтове, от кои градове е посетен сайта, използвани браузъри, време за престои на потребителите във вашия сайт и много други.

 

Предимства от професионалното управление на банер рекламите:
- Постигане на максимален ефект от рекламата и ръст на продажбите - професионалното управление на кампаниите води до ефективност при заложения бюджет за банер реклама, в т.ч. реализиране на максимален брой посещения и импресии, като основната цел е постигане на висока релевантност и максимизиране на продажбите и конверсиите.
- Минимизирате разходите за цена на клик - чрез професионално управление на кампанията може да се постигне значително спестяване на средства и оптимизиране на разходите за банер реклами в зависимост от конкуренцията, времето за показване, наличието на други алтернативни и по-ефективни сайтове за рекламиране и т.н.
- Регулярен преглед и оптимизация на параметрите на банер кампанията - с цел минимизиране на разходите за клик и максимизиране на продажбите и резултатите от рекламата.
- Ползването на професионални услуги за банер реклама Ви позволява да използвате Вашите специалисти за основните им задължения.
- Спестявате време и пари от управление на рекламните кампании.
- Използвате опит на нашите маркетингови специалисти с дългогодишен опит в електронния маркетинг.
- Достъп до разширен статистически доклад за проследяване на ефективността на банер рекламата - брой на посещенията от банерите в отделните сайтове, средна цена на клик, брой импресии на банерите, общи разходи и много други аналитични данни за мониторинг и упралвение на рекламните кампании.

 

Време за стартиране на банер рекламата:
Банер рекламите може да бъдат пуснати в действие след отчитане на плащането и създаване на кампанията. При изпращане на изготвени рекламни банери в нужните размери, рекламната кампанията се изготвя до края на следващия работен ден. При необходимост от създаване на банери, съгласно изискванията на клиента, банерите се изготвят в рамките на 3 работни дни.

 

Цена за банер реклама:
Общия бюджет на банер рекламата се базира на Вашата поръчка и се разпределя пропорционално за всеки ден в периода на рекламната кампания. Цената на всеки клик върху банерите в рекламната мрежа на Google се определя на тръжен принцип в зависимост от предложените цени от останалите рекламодатели за всеки от сайтовете, в който се рекламира. От аналитичните статистическите данни за кампанията клиентите имат възможност да следят за изразходваните разходи, средната цена на клик върху банерите за отделните сайтове, както и развитието в управлението на рекламната кампания в Интернет.

 

Отчетност:
Всеки от клиентите получава доклад с данни за посещаемостта и ефективността на банер рекламата, в т.ч. брой посещения от отделните банери (рекламни сайтове), дневни разходи, цени на клик, брой импресии (показвания на банерите) и много други данни.

 

Консултации относно банер рекламите в интернет:
При въпроси или необходимост от помощ относно банер рекламите или интернет маркетинга, моля свържете се с нашия екип от професионалисти.

 

Back to Top